Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Μερικά Lifehacks για το σχολείο ή πανεπιστήμιο!

Lifehacks για το σχολείο

Μερικά Lifehacks για το σχολείο ή πανεπιστήμιο!

Σας παρουσιάζουμε μερικά Lifehacks τα οποία θα σας βοηθήσουν αρκετά από το σχολείο μέχρι
το τέλος των σπουδών σας. Είναι όλα δοκιμασμένα και συνιστάτε να τα λάβετε υπ' όψιν.

Βελτίωση της δημιουργικότητας:
Αν έχετε πρόβλημα με το να είστε δημιουργικοί, τότε να σταματήσει το γράψιμο στον υπολογιστή και να συνεχίστε με τη γραφή με στο χέρι.

Βελτίωση της μνήμης:
Μετακινήστε τα μάτια σας από πλευρά σε πλευρά για 30 δευτερόλεπτα. Η έρευνα αναφέρει ότι η οριζόντια κίνηση των ματιών κάνει τα ημισφαίρια του εγκεφάλου σας να επικοινωνούν καλύτερα και θα σας ηρεμήσει.

Βελτιώστε την ψυχική σας κατάσταση:
Βελτιώστε τη συνολική ψυχική κατάσταση και τη διατήρηση των αναμνήσεων σας μετά το διάβασμα παίζοντας βιντεοπαιχνίδια που απαιτούν υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης, όπως το τέτρις.

Επιπλέον χρόνος για εργασίες:
Αν δεν έχετε προλάβει να τελειώσετε μια εργασία, ανοίξτε οποιοδήποτε αρχείο κειμένου στο σημειωματάριο. θα δείτε πολλές σειρές κώδικα και απλά πρέπει να διαγράψει ένα οποιοδήποτε κομμάτι. Έτσι το αρχείο θα φαίνεται σαν κατεστραμμένο όταν προσπαθήσει κάποιος να το ανοίξει. Ένα ακόμα κόλπο είναι να αλλάξετε την επέκταση του .jpg .mp3 ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο σε ένα αρχείο .doc.

Σημειώσεις για προχωρημένους:
Πάντοτε να κρατάτε σημειώσεις για τις πολιτικές και φιλοσοφικές ιδεολογίες των καθηγητών σας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό κατά τη σύνταξη των εργασιών σας.